AI Denmark Summit 2023

torsdag den 26. oktober 2023 09:00 Europe/Copenhagen

Er du klar til at omfavne mulighederne inden for kunstig intelligens? Og savner du inspiration til, hvordan man bedst anvender teknologien?

Vi er stolte af at kunne præsentere AI Denmark Summit 2023 i samarbejde med Industriens Fond.

Dato: 26. oktober 2023

Tid: 09.00-16.00

Sted: Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København

Pris: GRATIS (men no-show fee på 500 kr. hvis man tilmelder sig og ikke melder afbud)

Afbud: Skriv en mail til dth@teknologisk.dk, hvis du bliver forhindret i at deltage 

Kapacitet: Maks. 200 pladser (først til mølle)

-------------------------------

FORELØBIGT PROGRAM

Anders Høeg Nissen, moderator og techjournalist: Intro til dagen

Tonia Sideri, chef for AI and Analytics Center of Excellence Novo Nordisk: Hvordan udnytter Novo Nordisk AI nu, og hvad satser man på i fremtiden? 

Thomas Hofman-Bang, direktør for Industriens Fond: Ansvarlig AI styrker Danmarks konkurrenceevne

Jan Damsgaard, institutleder ved Copenhagen Business School: Sådan udnytter SMV'er bedst forretningspotentialet i AI

Juan Farré, adm. direktør for Teknologisk Institut: AI og teknologi for en bedre fremtid 

Jan Trzaskowski, professor ved Copenhagen Business School: AI ACT - hvad skal virksomhederne tage stilling til allerede nu? 

Aasa Feragen, professor på DTU: Bias og fairness i løsninger baseret på kunstig intelligens. 

Ole Winther, professor ved Københavns Universitet og DTU: Hvordan fungerer generativ kunstig intelligens som store sprogmodeller (GPT), og hvad kan det komme til at betyde for virksomheder, skærmarbejdere og undervisning.

Paneldebat: Andreas Holbak Espersen, fungerende branchedirektør hos Dansk Industri, Mikael Jensen. direktør for D-mærket, samt softwarevirksomheden Emento, mfl., om overvejelser ift. etik, sikkerhed og regulering før udrulning af AI-løsninger

AI Denmark-cases: Fra de første AI-erfaringer til konkret indsigt og værdiskabelse

FarmDroid: Visioner og perspektiver for robotdrevet landbrugsteknologi 

Mydefense: AI til at spotte fjendens droner 

RD8: Fremtidens industrielle design

Syncsense: Optimering af VR-teknologi til genoptræning 

Hyldest af de tre finalister og uddeling af Industriens Fonds AI-pris

-------------------------------

TEMAER PÅ KONFERENCEN

Konferencen afholdes 26. oktober 2023 fra kl. 09-16 og giver dig den nyeste viden om kunstig intelligens - et felt, der er i konstant udvikling og forandring, og som kommer til at berøre alle aspekter af vores samfund.

AI Denmark Summit er en unik chance for at få indblik i, hvordan kunstig intelligens kommer til at omforme fremtidens erhvervsliv, og hvordan du kan sørge for, at din virksomhed kommer med på rejsen.

- Nyeste trends: Under konferencen vil du blive præsenteret for de nyeste tendenser inden for kunstig intelligens og lære, hvordan teknologien kan udnyttes til at skabe værdi i din virksomhed. Fokus vil både være på skræddersyede AI-løsninger og hyldevarerløsninger som ChatGPT og andre store sprogmodeller.

- Værdiskabelse i praksis: Vi vil kaste lys på det store forretningspotentiale, som teknologien har - især med fokus på værdiskabelsen for små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Hvordan kan SMV'er bedst udnytte kunstig intelligens? Og hvordan kan teknologien skabe værdi i praksis? 

- AI og arbejdsmarkedet: Samtidig vil eksperter, forskere og specialister gøre dig klogere på, hvordan kunstig intelligens vil omforme vores arbejdsmarked. Og hvordan kan man i den forbindelse bedst skabe det bedste samspil mellem menneske og maskiner? 

- Etik og lovgivning: AI Denmark Summit 2023 sætter også fokus på de mange etiske og lovgivningsmæssige aspekter af teknologien. Hvor går grænserne for, hvad man kan og ikke kan? Og hvilke juridiske og etiske overvejelser skal man gøre sig i forbindelse med implementering af kunstig intelligens i sin forretning? Konkret kan du blive klogere på eksisterende og kommende lovgivningsmæssige krav fra bl.a. EU, som virksomheder skal efterleve. 

Som en del af konferencen vil Industriens Fonds AI-pris på 200.000 kr. blive uddelt. Prisen går til en dansk frontløbervirksomhed inden for kunstig intelligens, som har deltaget i AI Denmark, og som har skabt enestående resultater med brugen af kunstig intelligens. 

Vi ser frem til en dag fyldt med inspiration, læring og diskussion. AI Denmark Summit 2023 er konferencen, hvor vi sammen skaber fremtiden for kunstig intelligens i Danmark.