Kick-off dag 2 - 11. marts 2021

KICK-OFF PÅ AI DENMARK - Hold 1, AI:DK (online)

mandag den 15. marts 2021

Skal jeres virksomhed deltage i et skræddersyet udviklingsforløb, hvor kunstig intelligens bruges til at realisere potentialet for jeres digitaliseringsmål? Mød virksomhedsledere og forskere, der viser hvordan virksomheder kan udnytte kunstig intelligens i praksis. Med afsæt i håndgribelige eksempler fra dansk erhvervsliv afholder AI Denmark en digital konference med fokus på virksomheders muligheder og udfordringer i arbejdet med data og kunstig intelligens.

Dette er dag 2 på AI Denmarks Kick-off event og er kun for deltagende virksomheder på projektets hold 1.

 

Program

09.00 - 09.20: AI Denmark – Projektforløb gennem fire faser: DISCOVER – DEFINE – DEVELOP - DELIVER v. Jan Overgaard, sektionsleder, Teknologisk Institut

09.20 - 09.40: VIRKSOMHEDSCASE - Hvorfor deltage i AI Denmark og hvilke udfordringer skal i fokus?

  • RGS Nordic: Nicolaj Gjølby, Business Development & Strategy Manager
  • Exigo: Kristian Birch Pedersen, CEO

09.40 - 09.50: Intro til AI Denmarks Community v. Mark Riis, Head of Innovation, DTU Compute

PAUSE - 10 min.

10.00 - 10.30: VIRKSOMHEDSCASE - AI omstilling i BackOffice v. Michael Birkebæk Jensen, Partner, KPMG

10.30 - 11.00: VIRKSOMHEDSCASE - Fra data til modeller i produktion v. Andreas Bjerre Eriksen, CEO, Ambolt

PAUSE - 10 min.

11.10 - 11.40: INSPIRATIONSOPLÆG - Hvad kan vi med AI?

  • Forretningspotentiale - sådan identificerer du en AI case v. Cathrine Lippert, seniorkonsulent, Teknologisk Institut
  • Sensor-teknologi - undgå dyre nedbrud og brug færre penge på vedligehold i produktionen v. Malte Nørgaard, CEO, Hexastate
  • Natural Language Processing (NLP) - få computere til at forstå det naturlige sprog v. Anne Bøgh Fangel, Human Insights & Technologies in Practice, Alexandra Instituttet

11.40 - 12.15: BREAK-OUT SESSIONS 

Deltagerne deler erfaringer med AI og drøfter muligheder og udfordringer baseret på de tematikker, der er blevet præsenteret gennem oplæg og paneldebatter (foregår via Microsoft Teams - link fremsendes senere).

12.30 - 12.45: Afslutning og opsamling fra dagens temaer v. Jan Overgaard, sektionsleder, Teknologisk Institut og Anders Høeg Nissen, techjournalist (moderator)

 

Om AI Denmark

AI Denmark inspirerer og hjælper små og mellemstore virksomheder med at komme hurtigere i gang med at udnytte data og AI-værktøjer i deres digitale omstillingsproces. Målet er at gøre digitalisering og kunstig intelligens praksisnært og letforståeligt – og omsætte de mange muligheder til vækst og øget konkurrenceevne.

AI Denmark faciliterer en række aktiviteter i dansk erhvervsliv med udgangspunkt i kunstig intelligens. Blandt andet tages 120 virksomheder, særligt inden for fremstillingssektoren, med på en 6 måneders udviklingsrejse med fokus på at bruge data til at få et konkurrencemæssigt forspring og en fremtidssikret forretningsmodel.

AI Denmark er et samarbejde mellem DTU, Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet, Aalborg Universitet, ITU og Københavns Universitet og er støttet af Industriens Fond.